Gastenboek

Laat een berichtje na!

Naam:
Berichtje:
Anti-Spam: (Zet hier gewoon '15')

Laatste 10 berichten

Ongetwijfeld de juiste keuze gemaakt met bij fotographics te gaan! Ik was extreem onzeker en ik wou hiermee aan mezelf tonen dat dat helemaal niet nodig was. Johan is echt een TOPPER. Hij heeft me van begin tot eind geholpen met alles. Hij is heel toegankelijk voor vragen of dergelijken. Als je je niet goed voelt zorgt hij er ongetwijfeld wel voor dat je je wel goed voelt. Ik ben alleszins bij de juiste persoon terechtgekomen! Hij neemt ECHT tijd om je verder te helpen en een mooi resultaat neer te zetten. Ik kom zeker terug!
Jana, 2020-10-24
Johan is zeker een aanrader!! Het was voor mij mijn eerste fotoshoot en ik was onzeker. Maar ik voelde mij direct op mijn gemak! De resultaten zijn ook schitterend, hij heeft dat zeer goed gedaan! Hij is eerlijk en zegt ook als het niet goed is en dat vind ik belangrijk. Het was een leerrijke en zeer fijne samenwerking! Bedankt Johan.
Lien, 2020-01-07
Onlangs een leuke en aangename fotoshoot achter de rug. Ik was meteen op mijn gemak en kon helemaal mezelf zijn tijdens de fotoshoot. Heb al snel wat foto’s gekregen wat ook super fijn was. Het was een mooi resultaat. Johan is een echte aanrader! Ik kijk alvast uit naar de volgende fotoshoot!
Shelsey, 2019-03-27
Ik heb een aangename shoot achter de rug. Het was zeer aangenaam met jullie. Een goede ontvangst! En heb zeker genoten van de shoot :) danzij jou heb ik weer mooie foto's in mijn portfolio en heb ik weer een leuke ervaring mee gemaakt. Ik heb ook gewoon mijn eigen mogen zijn hoe ik echt ben. We zijn niet altijd te serieus geweest en hebben echt super veel gelachen. Mensen mogen zeker niet twijfelen om een afspraak bij jou te maken voor een shoot. Hopelijk tot een snel weerzien!
Rani, 2018-12-30
Dit was de eerste keer dat ik mij volledig op mijn gemak voelde tijdens een fotoshoot. In samenwerking met Johan werd het thema gekozen en het verloop van de shoot besproken. Ik voelde mij heel welkom en vond het belangrijk dat ook ik inspraak kreeg. Ondanks dat we beperkt waren in tijd, liep de namiddag van de shoot heel ontspannen en rustig. De beelden zijn prachtig en mooier dan ik had kunnen wensen. Ik was ontzettend enthousiast! Dikke merci aan Johan en zijn vriendin voor de warme ontvangst, aangename verloop en de prachtige beelden.
Melanie, 2018-11-11
Wat een super fijne ervaring heb ik bij jou op gedaan. In bepaalde vorige shoots waren de beelden zwaar tegen gevallen en was ik bang dat het aan mezelf lag. Maar door jou geweldige foto's en jou geweldige omgang heb ik terug zelf vertrouwen gekregen. Dankjewel voor de (h)eerlijke samenwerking en hoop dat we nog samen zullen werken in de toekomst.
Elodie, 2018-08-23
Onlangs super leuke eerste fotoshoot ervaring gehad! Bedankt Johan om te vragen ik vond het top!
Laure, 2018-08-11
Dit was een toffe ervaring.
Ik ben dan ook tevreden over het resultaat en de vriendelijkheid van Johan.
Bedankt hiervoor.
Zoë, 2018-07-04
Mijn eerste keer als model was een heel toffe ervaring.
Ik ben een onzeker persoonlijke maar Johan geeft je een zeker en goed gevoel.
Ik werdt met open armen ontvangen. Echt een schat van een persoon.
Doorheen de shoot werdt ik goed bijgestuurd en geholpen en als resultaat krijg ik dan leuke en mooie foto's. Ik ben zeker en vast blij dat ik geweest ben.
Een dikke aanrader en voor herhaling vatbaar.
Ik kijk al uit naar de komende shoot.
Dikke merci aan Johan en bedankt voor de mooie foto's. 😄
De Groof Kelsea , 2018-05-14
Al voor de derde keer een fotoshoot door Johan en Lesley laten doen. En nog steeds blijven ze me verbazen. Hun oog voor detail is .... . Ze hebben feeling met bijna elk onderwerp denk ik, zowel de shoot van ons hondje, als de communiefoto's van onze zoon en dochter zijn super! Wij zijn weer zeer tervreden met het resultaat. Bedankt!
Kathleen Belmans , 2018-04-07